• INSTAGRAM - click
  • čtvrtek 21. ledna 2016

    Zklamaný divák alá WTF Star Wars

    SPOILER ALERT
    Jako sorry…jsem fakt skalní fanoušek..a tohle bylo..děsný. Nepřineslo to vlastně nic novýho krom zběhlýho Stormtroopera. Jinak jsme zase na pouštní planetě, zase se tam zrodí hrdina, v tomto případě hrdinka, zase tam máme planetu pokrytou sněhem a ledem, nepřátelská loď je zase alá Hvězda smrti jen větší a zase tam jim štíty zneškodní štíty Han s Chewiem, zase rodinná zápletka, zase pípající robůtek. A ten hlavní záporák? Horšího týpka už snad vybrat nemohli, nemá vůbec žádný charisma, nemá žádnej evil lesk v očích, neumí zahrát pořádný emoce krom mlácení do věcí. Člověk má chuť mu spíš dát pěstí, než se před ním krčit, nehledě na to, že tam hned propálili kdo to je a jak vypadá pod maskou. Mohli tam tu atmosféru budovat mnohem líp. Navíc jak mohl takovejhle cucák zlikvidovat celou skupinu Jediu cvičenejch Lukem, když ho uplně setře typka, co v životě lightsaber nedržela v ruce a máchá s ním jak po letech tréninku a to ani nemluvim o ovládání mindtricků. To bylo taky uplně přes čáru. Ani Anakin ani Luke nedokázali bez výcviku ani prd a ona tam předvádí tohle? Navíc modrej lightsaber? To ho jako vylovili někde v časoprostoru po tom, co Lukovi spadl v Cloud City, když mu Vader useknul ruku? Potom používá zelený..Vlastně se tam jenom střílí a je tam až moc akce na úkor příběhu, budování atmosféry a prohloubení charakterů. Jo a proč jako Sith Lord vypadá jako skřet z Pána prstenů? Smrt Hana Sola byla taky odfláknutá a předvídatelná..Jsou to Star Wars ale snížený na dnešní průměr běžných blockbusterů..Ano, příjemné mrazení nostalgie ale ne natolik, aby mi to zamlžilo mozek..
    Jo a to jsem ještě zapomněla na absolutně nesmyslný užívání Síly jako to rádoby čtení myšlenek? Jediové nebo Sithové uměli vycítit věci ale hrabat se přímo někomu v mozku? Pls…A zastavení plasmy ve vzduchu? To se taky vždycky řešilo odpálením střely svetelným mečem..ale to bych jim i odpustila.

    1 komentář:

    1. Ale proste to bylo dost jako IV - někdo z rodiny je na temný straně, potom ta mapa v poušti atd atd, a na to jakou měli "techniku" tenkrát a jakou dneska, tak jako možná jen ten obraz byl lepší... taky jsem to neshledala jako nic TOP

      OdpovědětVymazat