• INSTAGRAM - click
  • čtvrtek 28. ledna 2016

    Paviáni

    Sama asi nejsem úplně nejtišší člověk z nejtišších, i když většinou naslouchám, myšlenkově zpracovávám a prezentuju jen to, o čem si myslim, že by řečený bejt mělo. Někdy ani to ne..možná mám nějakej společenskej blok.. O.O No každopádně nejsem člověk, co by prezentoval jakoukoliv píčovinu jako kdejakej expert, co se rád poslouchá. Já jsem takovej ten člověk, co sedí, kouká na vás a i když nic neříká, jeho výraz většinou mluví sám za sebe. Nic-mé-ně mluvků je spousta, a spousta z nich je spíš jako celá banda paviánů, co svůj mozek hmm.. "mozek" vystavujou přesně jako ty paviáni holej zadek.

    Nevím jak vy, ale já teda ty typy, co ráno v sedm hodin ve vlaku plným ospalejch lidí, kteří chtějí ještě chvilku odpočívat, hulákaj na plný kolo (tak že ho slyšíte i přes zavřený dveře) historky ze svýho jistě velmi záživnýho života plnýho WoWka, porna s MILFkama a tulení se k mámě, když je venku bouřka, uplně moc nemusim. Spíš vůbec. Tihle lidé jsou ale, zdá se, proti protáčení očí, vyčítavým pohledům a tak podobně ostatních lidí ba i jejich údajných kamarádů, zcela imunní. Pak jsou typy jako já, co na takovýhle hovada zařvou, ať zavřou klapačku (moje spolužačka ze střední Katka, by mohla vyprávět, slyšela to v průměru tak 18x denně). A je klid. Chvíli.

    Občas jsou tyhle lidi schopný si sednout třeba do tzv. "Tichého oddílu", jehož název už jasně vypovídá, že je to určený pro lidi, co nikoho při cestě poslouchat nechtěj. Ničí telefonáty o tom jak tak včerejší páárty byla supéér, ani řvoucí mimina ani hýkající hyeny rozuměj kamarádky, co se budou bavit o tom, že zelená je nová růžová (?!??!). Ne, lidé v Tichém oddílu si chtějí číst, nebo spát a nebo si prostě jen v tichu užívat výhled z okna. Proto, jestli máte tyhle choutky vypsaný výš, tam vůbec nelezte.

    Tyhle lidi ale nepotkáte jen ve veřejný dopravě, možná je to váš příbuzný, co takhle vykládá hodiny a hodiny na rodinný sešlosti, takže když odejde, třeští vám hlava až do rána. Nebo jsou to spolužáci či spolužačky, co se o učivo nezajímají víc jak o politiku v Uzbekistánu, a neustále se hihňají a řehtají a otáčejí se v lavicích a hází věci a tak dále a vy se to zrovna opravdu snažíte poslouchat. Může to být i babča na ulici, která se sama už možná moc neslyší a huláká takhle na babču č. 2 stojící tři centimetry od ní. Jsou to ožralý party lidí a vás to sere, protože musíte zůstat střízlivý a nebo toho máte ještě málo (ale tak to je asi normální).

    Každopádně lovu na paviány zdar

    Žádné komentáře:

    Okomentovat