• INSTAGRAM - click
  • úterý 26. ledna 2016

    Fejsbuková láska

    Aneb všichni koukejte, jak se máme rádi, co skvělýho jsme měli k večeři a jak si vyznáváme lásku u každýho druhýho statusu. Váážně?
    Z vlastní malý zkušenosti, doslechu a domrku vim, že ve vztahu těhlech praktikantů je něco špatně. A čím víc se to stupňuje, tím horší to vlastně ve skutečnosti je. Snaží se tím maskovat problémy alá když si svět bude myslet, že je to v pohodě, tak to tak určitě bude i ve skutečnosti. Jasně. Napíšu mu na zeď, že ho miluju a všechno bude v pohodě. Jasně. Vyfotíme novou společnou fotku a dáme se na profilovky a bude to v pohodě. Jasně. 
    Ale co je na tom nejhorší? Že některý lidi to vyžadujou a co hůř, na celý tý modrý věci jsou prakticky tak závislý, že jsou schopný se kvůli tomu hádat. Aneb, ty sis mě jako nedal do vztahu na fejsbuku? A kdo je ta kunda, který jsi olajkoval fotky? Ty jsi s ní něco měl? A proč jsi mi nedal lajk ke statusu, že jedu k tobě a strávíme spolu víkend? Ty ses na mě jako netěšil? A tak dále a tak dále..

    Taky bych se tu mohla rozepsat o pseudokamarádkách, které své bf okomentují a osrdíčkují kdejaký hovno a pak, když dotyčná není v jejich přítomnosti, je to kunda a štětka, laciná coura a další pěkné přezdívky, které umí děvčata vymyslet…viz článek Ženy.

    Zakončím to snad jen radou, žijte svoje reálné životy reálně..

    2 komentáře: